Zoeken
Registreren | Inloggen

Veelgestelde vragen

Abonneren

Moet ik een arrangement kiezen?

Nee, u krijgt altijd 3 arrangementen toegestuurd: keyboard, orgel en piano. Deze zijn voor alle
C-instrumenten te gebruiken, zoals gitaar en accordeon. Zie onze proefsong voor een voorbeeld.
Bij sommige songs is een intro, een bridge of een modulatie weggelaten.

Keyboard

Makkelijk en plezierig leesbaar door de grote noten, met daarin de naam van de noot afgedrukt. De rechterhand speelt de melodie, de linkerhand bespeelt de ritme- en akkoordenautomaat. Dit doet u met de akkoordsymbolen die boven de muziek zijn geschreven. U kunt dit doen met het zgn. éénvinger-systeem, of met meerdere vingers (drieklanken). Het keyboard-arrangement is ook zeer goed bruikbaar voor gitaar, accordeon, zang en andere C-instrumenten, zoals viool, fluit, enz.

Orgel

Geschreven op 3 balken: bovenste balk voor de rechterhand, tweede balk voor de linkerhand en de onderste balk voor de linkervoet. Dit arrangement is ook zeer goed te gebruiken als begeleiding (op bv. keyboard of piano) van een zanger of instrumentalist. De bovenste balk is dan de solo-partij, de twee onderste voor de rechter- en de linkerhand.

Piano

Speelt u piano? Dan is de piano-versie voor u gesneden koek. De arrangementen voor piano zijn zo geschreven dat u na zeer korte tijd elk nummer foutloos kunt spelen. Uw familie en vrienden zullen versteld staan.

Kan ik bij een abonnement zelf de bladmuziek kiezen?
Nee, u ontvangt iedere 4 weken 4 SuperSongs van de allernieuwste hits tot en met evergreens. Er wordt altijd een selectie gemaakt van vooral Nederlands- en Engelstalige nummers.

Webshop

Moet ik abonnee zijn om bladmuziek te kunnen bestellen uit de webshop?
Nee, u hoeft geen abonnee te zijn. Iedereen kan onze bladmuziek los bestellen. Let wel, met een abonnement betaalt u voor de 4 wekelijkse SuperSongs bijna de helft van de normale prijs!
Wat is de verzendtijd?
Als de betaling voor 16:00 uur bij ons binnen is, wordt de bladmuziek dezelfde werkdag verstuurd. Volgens de richtlijnen van PostNL heeft u het pakket de volgende dag in huis. Voor eventuele vertragingen van PostNL is SuperSong niet verantwoordelijk.
Wat zijn de verzendkosten?
Bij leveringen in Nederland en de rest van Europa bedragen de verzendkosten € 2,25. Bij een totaalbedrag boven de € 25,00 is de verzending gratis. Buiten Europa zijn de verzendkosten altijd in overleg.
Kan ik de bladmuziek, CD's en DVD's retourneren?
De artikelen verkrijgbaar in onze webwinkel zijn te kopiëren. Daarom kan de bladmuziek van SuperSong en de Stef Meeder artikelen niet geretourneerd worden.
Uit welke betaalwijzen kan ik kiezen?
U kunt betalen via iDeal, automatische incasso of u kunt er voor kiezen zelf het bedrag over te maken.

Overige vragen

Krijg ik de bladmuziek van SuperSong digitaal toegestuurd?
Nee, de bladmuziek wordt per post naar het door u aangegeven adres opgestuurd.
Kan ik de bladmuziek van SuperSong in een winkel afhalen?
Nee, onze bladmuziek is alleen via de webshop van SuperSong.nl verkrijgbaar.
Zijn er kosten verbonden aan het registeren bij SuperSong.nl?
Registeren is kostenloos en niet verbonden aan het abonnementsysteem. Door een account aan te maken bij SuperSong kunt u gemakkelijker onze webshop gebruiken, uw adres of contact informatie wijzigen, uw bestellingen inzien en een verlanglijst bijhouden.
Klantenservice
Bel: 0495-526626
(ma-vr 09:00 - 17:30)